Crystalusion – Υγρό Προστασίας Glass

ΑΟΡΑΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 100 % BUBBLE FREE

– Είναι ένα γρήγορο και εύκολο προϊόν που λειτουργεί στην αγορά.
– Προσφέρει ένα προστατευτικό στρώμα 100 % χωρίς φυσαλίδες .
– Παρέχει αντιμικροβιακή προστασία έως και στο 99,9 % των βακτηρίων
( Πιστοποίηση κατά ASTM Διεθνή Πρότυπα E2180 ).
– Προσφέρει προστασία από την τριβή και σημάδια ( Πιστοποίηση κατά ASTM Διεθνή Πρότυπα C1624 – 05 Ποσοτική Single Point Testing Scratch ).
– Δημιουργεί πολύ εύκολο τον καθαρισμό της επιφάνειας που περνάμε, με τη δυνατότητα να αφαιρέσετε επιφανειακά σημάδια , όπως δακτυλικά αποτυπώματα με ένα μόνο πέρασμα.
– Προστατεύει ότι περνάμε με αυτό το υλικό από το νερό και την υγρασία
( Υδροφοβικότητα ).
– Προστατεύει από το πετρέλαιο και με βάση τις ουσίες ( Eλαιοφοβικότητα ) .
– Είναι 100 % φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Η τεχνολογία Crystalusion – Υγρό Προστασίας Glass

Κατά τα τελευταία λίγα χρόνια, το smartphone έχει κυριαρχήσει στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και αυτό έχει πλέον επεκταθεί ακόμη περισσότερο με την εισαγωγή της συσκευή tablet . Οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν τώρα μια σειρά από tablets και smartphones στο χαρτοφυλάκιό τους και όταν ένας τελικός πελάτης αποκτά μία από αυτές τις συσκευές , το μόνο που μπορεί να κάνει για να μην καταστρέψει την οθόνη της συσκευής είναι να τοποθετήσει ένα κολλώδες πλαστικό φύλλο σε όλη την οθόνη η οποία θα πρέπει να να αντικατασταθεί λόγω φθοράς εντός μερικών ημερών . Γιατί να το κάνετε αυτό σε ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά σας και ένα αντικείμενο που σας προσδιορίζει ;
Τα καλά νέα είναι ότι όλο και περισσότεροι χρήστες smartphone έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν αυτά τα προστατευτικά οθόνης . Ωστόσο , ως αποτέλεσμα, αυτές οι συσκευές τώρα εκτίθενται στα καιρικά φαινόμενα και υπάρχει ανάγκη για μια εναλλακτική λύση που προστατεύει τη συσκευή χωρίς να αλλάζει την εμφάνισή της.
Η εταιρία μας ύστερα από αναζήτηση μιας τεχνολογίας για την παραγωγή καινοτόμων φιλικών προς το περιβάλλον προστατευτικές επικαλύψεις για τους χρήστες των έξυπνων συσκευών αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της νανοτεχνολογίας κατέληξε στο Crystalusion.
Το Crystalusion είναι ένα γερμανικό προϊόν επίστρωσης με βάση τη σιλικόνη που αναπτύχθηκε μέσα από εκτενείς δοκιμές και την έρευνα για να προσφέρει μια από τις πιο προηγμένες νανο- επικαλύψεις για τις συσκευές του σήμερα . Η πειραματική χρήση αυτής της τεχνολογίας με ειδικές επιστρώσεις νανο – κλίμακας άρχισε στη δεκαετία του 1980 . Στις αρχές του 2000 εμπορικές εφαρμογές άρχισαν να αναπτύσσονται και προηγμένα προϊόντα και εφαρμογές γεννήθηκαν . Ανακαλύφθηκε ότι το υγρό γυαλί προσφέρει προστασία από το πετρέλαιο , την υγρασία, τη βρωμιά , τα βακτηρίδια και αντοχή σε γδαρσίματα. Η εύκαμπτη και αναπνέουσα επίστρωση από υγρό γυαλί είναι πάχους περίπου 100 νανομέτρων , που είναι 500 φορές λεπτότερο από μια ανθρώπινη τρίχα , και ως αποτέλεσμα είναι εντελώς αόρατο αλλά προσφέρει ορατά οφέλη.

Για εκείνους που εκτιμούν την επιστήμη πίσω από την τεχνολογία αυτή ,αξίζει να σημειωθεί ότι όταν εφαρμόζεται , είναι επιτακτική ανάγκη ότι η διεργασία πολυμερισμού που πραγματοποιείται επιτρέπει στο εξαιρετικά λεπτό στρώμα υγρού γυαλιού να ρυθμιστεί σωστά στην επιφάνεια . Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι δεν υπάρχουν κόλλες ή ρητίνες εντός της δομής της επικάλυψης. Το στρώμα υγρού προσκολλάται μέσω της επίδρασης Van Der Waals . Αυτό σημαίνει ότι οι κβαντικές δυνάμεις αντλούν τα μόρια από Υγρό Γυαλί στο στρώμα του υποστρώματος πού είναι επίστρωση .
Ως εκ τούτου οποιαδήποτε συσκευή που επικαλύπτεται με Crystalusion – Liquid Glass καθαρίζεται εύκολα και δίνει αντιβακτηριδιακή προστασία.

Μάθετε περισσότερα για Crystalusion,και αν δεν μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα χαρεί να σας βοηθήσει .
Περισσότερα στο VIDEO εφαρμογής που ακολουθεί :

Crystalusion Liquid Glass Protection Application Video from Liquid Glass Nanotech on Vimeo.

Crystalusion feature on Gadgets from Liquid Glass Nanotech on Vimeo.