Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον

Αναβαθμίστε Ενεργειακά το Σπίτι σας και Εξοικονομήστε Άμεσα μείωση λειτουργίας από 30% και άνω.

img3

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ
  • 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
  • ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ 20 ΕΤΗ.
  • ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΤΑ 20% ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ
  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ 30% ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ
  • ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΨΥΞΗΣ, ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ (ΚΕΛΥΦΟΣ)
  • ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 15.000 ΕΥΡΩ.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ GAZGO A.E. ΣΤΟ 210 9333004-9333281, ή ΣΤΕΙΛΤΕ
E-MAIL ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΥΝΣΗ: info@gazgo.gr ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 70% ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΩΣ 15.000 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ 4.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΩΦΛΕΙΤΕ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕ 48 ΜΗΝΕΣ Η ΣΕ 24 ΜΗΝΕΣ ΑΤΟΚΑ.

ΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ:

Απαλλαγείτε από τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς αναβαθμίζοντας ενεργειακά το σπίτι σας. Περισσότερα από το 90% των υφιστάμενων κτιρίων καταναλώνουν και άρα κοστίζουν περισσότερο από αυτό που θεωρείται ενεργειακά αποδοτικό. Ακόμα και τα κτίρια που έχουν κατασκευαστεί την τελευταία δεκαετία, με πρόβλεψη θερμομονωτικής προστασίας, παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις ως προς την ενεργειακή τους απόδοση. Συχνά τα προβλήματα που παρατηρούνται μπορούν να βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό ακόμα και με απλές παρεμβάσεις, ενώ όταν πιο εκτεταμένες παρεμβάσεις απαιτούνται το κόστος των επεμβάσεων συνήθως μπορεί να αποσβεστεί μέσα σε λίγα μόλις χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια είναι σε ισχύ το επιδοτούμενο πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον» που δίνει σημαντικά οικονομικά κίνητρα για την αναβάθμιση των ακινήτων, κάνοντας τις βελτιωτικές παρεμβάσεις ακόμα πιο προσιτές.

Η GAZGO A.E ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε να σας βοηθήσει τόσο στην διαδικασία ένταξης στο Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον όσο και στην επιλογή των παρεμβάσεων εκείνων που αποδίδουν τη μέγιστη δυνατή βελτίωση για το σπίτι σας. Το σύνολο της αμοιβής μας χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον.

Τι είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»;
Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του κατά 30% και άνω..

5 Απλά Βήματα για τη Συμμετοχή στο Πρόγραμμα

• Επικοινωνία με την GAZGO A.E ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – Προέγκριση δανείου (υποκατάστημα τράπεζας) – πρώτη ενεργειακή επιθεώρηση.
• Επιλογή των επεμβάσεων και υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών.
• Υπαγωγή αίτησης ενδιαφερόμενου- υπογραφή δανειακής Σύμβασης- εκταμίευση προκαταβολής.
• Υλοποίηση Παρεμβάσεων – δεύτερη Ενεργειακή Επιθεώρηση.
• Προσκόμιση δικαιολογητικών -εκταμίευση λοιπού δανείου και επιχορήγησης.

Ποιες κατοικίες μπορούν να χρηματοδοτηθούν;

Επιλέξιμες κατοικίες είναι το σύνολο των μονοκατοικιών, πολυκατοικιών και μεμονωμένων διαμερισμάτων (χωρίς επιπλέον προϋπόθεση) που ικανοποιούν αποκλειστικά τα ακόλουθα κριτήρια:
• Βρίσκονται σε περιοχές με τιμή ζώνης χαμηλότερη ή ίση των 2.100 €/τ.μ.
• Έχουν καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) σε
κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ.
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ιδιοκτησιών ανά πολίτη, ενώ στις πολυκατοικίες όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν με ίδια κεφάλαια. Επίσης, εντάσσονται κενά διαμερίσματα που κατοικούνταν εντός των τελευταίων τριών ετών.

Ποιος μπορεί να ενταχθεί στο Πρόγραμμα – Με ποια κίνητρα;

Κατηγορία Ωφελούμενων Α1 Α2 Β
Ατομικό Εισόδημα έως 12.000€ 12.000 € έως 40.000 € 40.000 € έως 60.000€
Οικογενειακό Εισόδημα έως 20.000€ 20.000 € έως 60.000 € 60.000 € έως 80.000€
Κίνητρο 70% Επιχορήγηση, 30% Άτοκο Δάνειο 35% Επιχορήγηση, 65% Άτοκο Δάνειο 15% Επιχορήγηση, 85% Άτοκο Δάνειο

Προβλέπεται δυνατότητα λήψης έως και 4/5/6ετούς δανείου, με ή χωρίς εγγυητή, χωρίς προσημείωση ακινήτου, δυνατότητα άμεσης αποπληρωμής του δανείου χωρίς επιβαρύνσεις, καθώς και εξόφληση των προμηθευτών/ αναδόχων μέσω της τράπεζας χωρίς την εμπλοκή του πολίτη. Με την υπαγωγή στο πρόγραμμα παρέχεται προκαταβολή 30% του προϋπολογισμού της αίτησης. Η συνολική δαπάνη του έργου είναι έως 15.000 ευρώ με το ΦΠΑ.
Για την ένταξη στο Πρόγραμμα απαιτείται η διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων (πριν και μετά τις παρεμβάσεις), το κόστος των οποίων καλύπτεται κατά 100% από το Πρόγραμμα, μετά την επιτυχή υλοποίηση του έργου. Επιπλέον, καλύπτεται δαπάνη για αμοιβή συμβούλου έργου, έως 250€ χωρίς Φ.Π.Α.

Για ποιες εργασίες μπορώ να χρηματοδοτηθώ;

Η εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται από τις παρεμβάσεις του προγράμματος πρέπει να αντιστοιχεί σε αναβάθμιση μιας ενεργειακής κατηγορίας ή στο 30% της ενεργειακής κατανάλωσης του κτηρίου αναφοράς.
Οι επιλέξιμες παρεμβάσεις αφορούν σε:
1. Αντικατάσταση κουφωμάτων, ενεργειακών τζαμιών και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης τέντες (συμπ. εξώπορτα ασφαλείας κτηρίου, κουφώματα κλιμακοστασίου, παντζούρια, ρολά, τέντες, κτλ).
2. Αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης με αντικατάσταση εξοπλισμού (ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΟΣ) του λεβητοστασίου και του δικτύου διανομής, inverter κυκλοφορητές κλπ.
3. Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα υψηλών προδιαγραφών.
4. Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτηρίου συμπεριλαμβανομένου του δώματος/στέγης και της πιλοτής (συμπεριλαμβάνονται πρόσθετες εργασίες όπως αποξηλώσεις και αποκομιδή, επεμβάσεις στη στέγη πχ. αντικατάσταση κεραμιδιών, κτλ).
5. Αυτόνομη θέρμανση με επίτοιχο λέβητα συμπυκνωμάτων φυσικού αερίου, όπου υπάρχει ενεργό δίκτυο φυσικού αερίου.
6. Συστήματα αυτονόμησης και μέτρησης των θερμαντικών σωμάτων ( τρίοδες βάνες , συστήματα αντιστάθμισης, θερμοστατικές κεφαλές) κλπ.
7. Ενεργειακό τζάκι σε κατοικίες εκτός Αττικής.
Για την υλοποίηση των παρεμβάσεων δεν απαιτείται αδειοδότηση, ούτε καν έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας, εκτός πολύ ειδικών περιπτώσεων.
Ο μέγιστος επιλέξιμος προϋπολογισμός των παρεμβάσεων, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (που αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη για το Πρόγραμμα) δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15.000€ ανά ιδιοκτησία.
Πχ. ένας πολίτης με οικογενειακό εισόδημα 35.000 € για εργασίες προϋπολογισμού 10.000€, συνάπτει 5ετες δάνειο τον Ιούνιο 2012 ύψους 6.500€ και λαμβάνει επιχορήγηση τo υπόλοιπο ποσό 3.500€. Η δόση του δανείου του είναι περίπου 110 €, ενώ οι τόκοι που θα επιβαρυνθεί για την περίοδο 1/1/2016 -1/7/2017 είναι περίπου 80 €. Επιπλέον, του καλύπτεται το κόστος που πληρώνει για την ενεργειακή επιθεώρηση και αμείβεται ο σύμβουλος έργου του.
Γιατί να επιλέξετε την GAZGO A.E ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Η GAZGO A.E ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή κτιριακών έργων. Το ανθρώπινο δυναμικό μας συνδυάζει όλες τις απαραίτητες ειδικότητες ενώ διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα λογισμικά για την εκπόνηση συντονισμένα όλων των απαιτούμενων μελετών.
Συνδυάζοντας λοιπόν το άριστο τεχνικό και τεχνολογικό υπόβαθρο σε συνδυασμό με την 100% ολοκλήρωση και χρηματοδότηση των εργασιών από την εταιρία μας είσαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα χωρίς να ανησυχείτε για την εκταμίευση των χρημάτων αφού είμαστε εμείς υπεύθυνοι, καθώς και για την άμεση ενέργεια με ταχύτατες διαδικασίες για την προέγκριση με τα απαιτούμενα έγγραφα προς την Τράπεζα.
.
Επιλέγοντας, λοιπόν, την GAZGO A.E ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ εξασφαλίζετε μια ολοκληρωμένη λύση από την αρχή έως το τέλος του έργου με εγγύηση ποιότητας , εξασφαλισμένη εξοικονόμηση ενέργειας και πλήρη χρηματοδότηση.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ .

GAZGO = αξιοπιστία, ταχύτητα, ποιότητα, εγγύηση και SERVICE ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

img1

Επικοινωνία

img2

Επικοινωνήστε μαζί μας. Ωρες λειτουργίας τηλ. κέντρου 9.00 – 17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.
Τηλέφωνα:210 9333004 210 9333281
Τηλέφωνο:6973775900