ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GAZGO AE

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GAZGO AE

GAZGO AE_1 GAZGO AE_2

Μετά από μελέτες έχει αποδειχτεί ότι από το συνολικό κόστος ενός σπιτιού στο βάθος του χρόνου, μόλις το 20% αφορά στην αγορά του ενώ το υπόλοιπο 80% αφορά στη συντήρησή του. Από το κόστος συντήρησης πάλι, το μεγαλύτερο ποσό ξοδεύεται για τη θέρμανση το χειμώνα και την ψύξη το καλοκαίρι.

Σήμερα, σε δύσκολους οικονομικά καιρούς η GAZGO AE, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ μπορεί να φανεί αρωγός στην προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας η οποία είναι απαραίτητη σε κάθε νοικοκυριό, σε όλα τα οικονομικά επίπεδα.

Ως πρώτο βήμα, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία στο τομέα της μονώσεως (νανοτεχνολογία) μπορεί σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές να θερμομονώσει τους εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους καθώς και την ταράτσα ή τα κεραμίδια του σπιτιού ( NANECO WALL INTERIOR , NANECO WALL EXTERIOR, NANECO ROOF ) διακόπτοντας δια παντός τις απώλειες θέρμανσης, ψύξης και επιστρέφοντας έτσι χρήματα από την πρώτη μέρα.
Η διαφορά θερμοκρασίας που μπορεί να αποδώσει είναι της τάξεως 6 έως 9 βαθμοί.
Το δεύτερο σημαντικό βήμα για την εξοικονόμηση ενέργειας είναι η αλλαγή καυσίμου από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο. Το προηγούμενο έτος , το φυσικό αέριο ήταν κατά 38% πιο οικονομικό από το πετρέλαιο και φέτος αγγίζει το 44% δηλαδή σχεδόν, στη μισή τιμή από το πετρέλαιο.
Με σύγχρονους χρηματοδοτικούς τρόπους ΧΩΡΙΣ την παρέμβαση τραπεζών και πιστωτικών ελέγχων, χρηματοδοτούμε την εγκατάσταση σας από 2 -5 χρόνια για κεντρική ή και αυτόνομη θέρμανση.

Το τρίτο σημαντικό βήμα στην εξοικονόμηση ενέργειας είναι η εγκατάσταση σε λέβητες πετρελαίου και αερίου της συσκευής – Γεννήτριας Υδρογόνου, που επιτρέπει την συνύπαρξη με το πετρέλαιο ή το αέριο και εξοικονομεί από 30-45% της κατανάλωσης, συμβάλλοντας σε πιο καθαρό περιβάλλον.
Τέλος, με επεμβάσεις σε καμινάδες, με θερμοστατικές κεφαλές στα σώματα του καλοριφέρ, με συστήματα αντιστάθμισης και με ψηφιακούς θερμοστάτες μπορούμε και στην δική σας εγκατάσταση με χαμηλό κόστος να εξασφαλίσουμε επιπλέον εξοικονόμηση μέχρι και 25%.

Καλέστε σήμερα την GAZGO AE στο 210 9333004 και ξεκινήστε να ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ.