Από το 2000 η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών και τώρα κάνει το επόμενο βήμα, αλλάζει και… γίνεται ΖeniΘ!

Ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα

με προϊόντα φυσικού αερίου & ηλεκτρισμού! Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του νοικοκυριού & της επιχείρησης.

«Δίνουμε ενέργεια» κάθε στιγμή, αξιόπιστα & οικονομικά!

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας στους πελάτες μας, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Μέσα από συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος, αλλά και φυσικού αερίου, καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Mε συνέπεια & υπευθυνότητα «χτίζουμε» μαζί σας μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση διάρκειας!  Μια από τις θεμελιώδεις αξίες της ZeniΘ αποτελεί η συνεισφορά στην πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας, αφού καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη μακροπρόθεσμη και βιώσιμη επιχειρηματική δράση μιας εταιρίας. Σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής της διαδρομής από το 2000 μέχρι σήμερα, η ZeniΘ αποδεικνύει το διαχρονικό της ενδιαφέρον και την ευαισθησία της προς την κοινωνία Η ZeniΘ, αναγνωρίζει έμπρακτα ότι οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη την κοινωνία όπως και η κοινωνία  από τις επιχειρήσεις.

Σε αυτή την ενότητα της ιστοσελίδας μας, περιλαμβάνεται πληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητές της ZeniΘ για την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Η ιστορία μας ξεκινά κάπου στο 2000! Με την ίδρυση της E.Π.Α Θεσσαλονίκης Α.Ε. και της E.Π.Α Θεσσαλίας, ξεκινά η χρήση φυσικού αερίου στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και ολόκληρης της περιφέρειας Θεσσαλίας αντίστοιχα! Όλα αυτά τα χρόνια, με ασφάλεια & αξιοπιστία, παρέχουμε φυσικό αέριο σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά & επιχειρήσεις.

Τον Ιανουάριο 2017 ήρθε η συνένωση με την ίδρυση της Εταιρείας Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Στο τέλος του ίδιου έτους κάναμε το επόμενο βήμα… μπήκαμε στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, θέλοντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας… περισσότερα!

Αλλάξαμε και γίναμε ZeniΘ… θέλοντας να φτάσουμε τις υπηρεσίες μας στο ζενίθ!

Γίναμε ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα και συνεχίζουμε μαζί σας!

Μοναδικός μέτοχος της ΖενίΘ είναι από τις 20 Ιουλίου 2018 η Eni, ιταλική πολυεθνική και ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

graph4